Incepand cu luna noiembrie, vreme de cinci editii, sub egida colectiei Superbebe music, revista Superbebe va prezenta cititorilor sai metode revolutionare de educare a bebelusilor si copiilor prin intermediul muzicii. Miercuri a fost lansat primul disc al colectiei Superbebe music in prezenta Andreei Marin Banica si Ancai Sigartau.

“Muzica clasica este cea mai buna metoda de educare a micutilor”. O arata un studiu dat publicitatii recent de specialisti psihologi si muzicologi europeni, studiu ce a stat la baza realizarii unei compilatii de muzica clasica, interpretata special pentru cei mici.

Superbebe music este o colectie unica de muzica clasica, interpretata special pentru cei mici. Alcatuita din 5 cd-uri, colectia se adreseaza diferitelor stari emotionale ale copilului. Cd-urile sunt insotite de cate un mini-volum ce cuprinde metode revolutionare de educatie a celor mici cu sfaturi folositoare viitoarelor si proaspetelor mamici.

CD1 - "Sunt fericit" - contine muzica vivace care aduce zambetul pe buze si creeaza o atmosfera ludica si luminoasa.

CD2 - "Sunt furios" - reuneste partituri clasice interpretate pentru copii si alese de specialisti muzicologi si psihologi pentru a linisti copiii atunci cand experimenteaza stari de furie.

CD3 - "Sunt relaxat" - Sunetele sunt in acord cu starea de relaxare in care este copilul. Este un cd surprinzator: cateodata, muzica este visatoare, urmata de acorduri in crestere.

CD4 - "Sunt obosit" - Dupa toate impresiile acumulate peste zi, este timpul sa mergem la culcare. Copilul poate fi molesit de oboseala sau putin nervos si suparat. Carticica iti explica de ce. Creatiile lui Chopin, Schumann, Brahms aduc sunetele ca un balsam pentru suflet si corp.

CD5 - "Sunt suparat" - Acest disc acorda atentie starilor de tristete ale copilului. Te ajuta sa faci sa-i dispara lacrimile.

Muzica este creata special pentru copii. La pre-inregistrare au fost folosite instrumente acustice. Deoarece microfoanele au stat aproape de instrumente, veti auzi uneori respiratia muzicianului, sunetul corzilor sau al bataii din pedale, conferindu-i acestei muzici o tenta umana, unica.

Fiecare CD din colectia Superbebe Music are propria culoare si melodicitate, fiind create pentru a exprima senzatia (emotia) momentului, se arata in comunicatul de presa.

Copilul tau poate fi fericit, relaxat, obosit, suparat sau de-a dreptul furios. Superbebe music te va ajuta sa il faci sa isi constientizeze propriile stari si, cu timpul, sa-si controleze emotiile.

Superbebe music inseamna, de fapt, sfaturi de valoare, informatii, opinii ale vedetelor si o compilatie unica din Mozart, Beethoven, Vivaldi, Bach, Bizet, Schumann, Brahms si multi alti compozitori faimosi. Colectia Superbebe music se gaseste la centrele de difuzare a presei, impreuna cu revista Superbebe.