Raiffeisen Bank va acorda credite pre-aprobate clientilor existenti, acestia putand obtine sume suplimentare de bani, platind aceeasi rata lunara, se arata intr-un comunicat al institutiei bancare. De asemenea, la optiunea clientului, in functie de capacitatea sa de rambursare, exista posibilitatea majorarii ratei lunare, creditul astfel obtinut fiind mai mare.

„ Avem o baza solida de clienti, peste doua milioane de clienti persoane fizice si a sosit timpul sa-i recompensam pe cei mai buni si fideli dintre clientii nostri. Ei vor putea obtine credite mai mari, mai rapid si mai usor” a declarat Razvan Munteanu, vicepresedinte al diviziei de retail a Raiffeisen Bank.

„Raiffeisen Bank lanseaza un program amplu de fidelizare a clientilor sai, iar cei care vor beneficia primii de aceste facilitati sunt clientii cu un istoric relevant pentru noi si un comportament bun de plata” a spus Madalina Teodorescu, director Aria Credite Persoane Fizice.

In cadrul programului de fidelizare clienti, Raiffeisen Bank ofera "cec-urile de fidelitate", adica oferte pre-aprobate pentru cei mai buni clienti ai sai. In urma unei analize, banca stabileste suma, termenul, valuta, costul si trimite clientului cec-ul impreuna cu toate informatiile despre creditul pre-aprobat.

Tot ceea ce trebuie sa faca clientul este sa se prezinte cu cec-ul si buletinul la banca si in maxim 24 de ore beneficiaza de suma pre-aprobata.

In primul semestru al acestui an, Raiffeisen Bank a obtinut un profit net de circa 47,2 milioane euro, de 2,7 ori mai mare comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, iar activele totale au avansat cu 23,4% pana la 3,94 miliarde de euro.

Institutia bancara are o retea teritoriala de 337 de unitati, iar reteaua de ATM-uri si POS-uri a ajuns la 30 iunie 2007 la 851 ATM-uri si aproximativ 6.800 de POS-uri.

Raiffeisen Bank a rezultat prin fuziunea, incheiata in iulie 2002, dintre Banca Agricola-Raiffeisen si Raiffeisenbank (Romania) si este controlata in proportie de 99,49% de Raiffeisen International.