Parada s-a desfasurat pe traseul Piata Unirii - Bulevardul Magheru - Piata Romana - Piata Victoriei - Piata Aviatorilor - Piata Charles de Gaulle - Arcul de Triumf - Casa Presei Libere -

Arcul de Triumf - Piata Charles de Gaulle - Aurel Vlaicu, destinatia finala fiind Pipera - showroom-ul Porsche Bucuresti Nord. Aici au avut loc mai multe concursuri pe durata intregii zile.

Cei aproximativ 100 de participanti veniti cu 35 de masini s-au intrecut la "Bowling cu roata de rezerva", la "Pushdrag" (concurs de "viteza" cu doua masini Beetle) si la "Poligon" (pe o sarma cu foarte multe curbe participantii au strabatut distanta respectiva fara sa atinga sarma).

Cel mai vechi Volkswagen Beetle prezent la parada este fabricat in 1958, fiind si unul dintre cele mai bine restaurate, iar cel mai vechi Transporter Bulli este un T1 din anul 1966.

Participantii au sosit la Bucuresti din toate colturile tarii : Timisoara, Cluj-Napoca, Miercurea Ciuc, Targoviste si Craiova. Printre raritatile prezente sambata la eveniment s-au aflat si doua automobile Karmann- Ghia, dintre care unul decapotabil.

Integral in Smart Financial