Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 31 Octombrie 2007

Tip: Reclamatie

Cod: 19924

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Strazi neterminate si cetateni exasperati

Domnilor Edili ai urbei noastre dragi , Timisoara !! Va multumim din suflet pentru cozile interminabile de la semafoare, drumuri incepute de aproape trei ani si neterminate ( rebreanu ) santiere incepute si la care se lucreaza in traditionalul stil mioritic ( intersectia sagului - resita- budai deleanu- 16 decembrie + Str resita de 2 luni ) si prin acest exemplu multumim si grupului de firme

Confort ptr interesul terminarii la timp a lucrarilor , multitudinea de locuri de parcare ( care nu mai prididesc sa ne invite sa parcam )semafoare nesincronizate ( numai la gara de nord sunt trei UNUL DUPA ALTUL ), acele frumoase semne de obligare si interzicere ( ex daca vrei sa ajungi de la materna pe str bocsei , trebuie sa ocolesti aprox 2 km + multitudine de Distonocalme consumate ), si cu exemplele pot continua la nesfarsit .

Am inteles ca se face PENTRU LOCUITORII Timisoarei, si ca orasul sa arate mai frumos . Dar macar da-ti si voi dovada ca mai aveti bun simt si mai opriti-va din atitea lucrari incepute si neterminate. Inca odata VA MULTUMIM si va uram DOMNIE CAT MAI LUNGA !!! Stima !

Semnat : un amarit de Timisorean platitor de impozite !

www.DomnulePrimar.ro