Maratonul Preoteasa a continuat si vineri seara in parcul Crangasi, unde atmosfera a fost intretinuta de formatiile Taxi, Parlament, Timpuri Noi, 15 Grade, Adi Manolovici si legendara Phoenix, care a sarbatorit 45 de ani de infiintarea sa.

Festivalul "Maraton la Preoteasa" sarbatoreste 70 de ani de activitate a Casei de cultura a studentilor Preoteasa, prezentand in perioada 15 octombrie - 3 noiembrie zeci de spectacole de muzica, teatru si film. Generatiile Preoteasa se intalnesc pentru a celebra impreuna artistii si spectacolele in care s-au lansat si cu care au intrat in istorie la Casa de Cultura a Studentilor.

  • Galerie Foto: Concert Maratonul Preoteasa

    Concertul de vineri a fost deschis de Adi Manolovici Sindycate, alaturi de castigatorii Nationalei de Rock. Toate formatiile prezente la concert, care si-au inceput activitatea in Casa de Cultura, au primit cate un premiu special din partea organizatorilor.

    Desi erau nerabdatori sa ii vada pe cei de la Phoenix, spectatorii s-au lasat mai intai atrenati de baietii de la Taxi, care i-au facut pe toti sa se uite pe cer, in momentul cand au interpretat melodia "Stelele care cad". In ciuada frigului de afara, formatia Parlament a incercat sa incalzeasca atmosfera cu melodia "Valul".

    Nici Timpuri Noi nu a fost mai prejos, oferind publicului cunoscutele melodii "Adeline" si "Umbrela".

    Baietii de la 15 Grade au intrat pe scena inaintea celor de la Phoenix si au stat destul de mult acolo. Dupa cateva ore de asteptare in frig, publicul i-a vazut pe cei de la Phoenix urcand pe scena in jurul orei 00:00.

    Dupa cateva probleme de sunet, tot parcul a inceput sa rasune de melodii precum "Te intreb pe tine Soare", "Nunta" sau "Vremuri", iar publicul a inceput sa cante in cor cu Nicu Covaci si ceilalti membri ai trupei, melodiile intrate in istorie.

    Un concert live 100% si o atmosfera minunata, au reusit sa faca cateva sute de oameni sa uite de frig si de problemele de organizare. Spectatorii sunt asteptati si sambata, 3 noiembrie, cand sirul de evenimente va continua cu baietii de la Holograf, Iris, Compact sau VH2.