Agresiunea sexuala asupra Giovannei Reggiani ar putea fi doar o exagerare a presei din Italia.

Medicii italieni care au efectuat autopsia femeii in varsta de 47 de ani, ucisa de romanul de etnie rroma Romulus Nicolae Mailat, nu au putut confirma vreo urma externa de agresiune sexuala. In plus, o prima confruntare a declaratiilor martorilor arata ca victima ar fi fost gasita imbracata.

Autopsia femeii a scos la iveala ca aceasta a murit din cauza unui traumatism cranio-encefalic, provocat de o agresiune violenta cu un obiect ascutit. Nu exista insa dovezi ale unui viol.

Legistii de la Institutul de Medicina legala al Universitatii La Sapienza, din Roma, citati de Antena 3, au declarat, insa, ca o concluzie definitiva va fi inaintata zilele urmatoare, abia dupa ce vor primi si rezultatelor unor analize de laborator. Potrivit sursei citate, medicii italieni ar putea da un verdict luni dimineata.

Oficialii italieni au, insa, suficiente probe pentru a-l acuza in continuare pe Nicolae Mailat de omor si jaf.

Romanul de etnie rroma, arestat si acuzat de autoritatile italiene de agresiune sexuala, jaf si omor, a sustinut tot timpul ca nu a agresat-o in niciun fel pe italianca, ci doar i-a furat geanta.