Poli Timisoara a urcat pe locul secund in Liga 1, dupa ce a invins cu 2-0 o echipa a Stelei revitalizata in buna masura de sosirea lui Marius Lacatus pe banca tehnica. Banatenii au interpretat un joc tipic de contre: au deschis scorul repede, apoi au asteptat greseala adversarului, obligat sa riste in cursa de urmarire.

Banatenii au dominat primul sfert de ceas, cind au impresionat prin calitatea jocului ofensiv. Rusici a deschis scorul in minutul 13, anuntind o seara grea pentru temuta echipa bucuresteana.

Poli Timisoara - Steaua 1-0, Rusici

[c:2:s][c:1:d]Steaua si-a reglat mecanismul de joc si a reusit sa echilibreze. In prima parte, bucurestenii au trimis de doua ori mingea in poarta adversa, insa golurile nu au fost validate din cauza unor infractiuni comise in secundele premergatoare.

Nicolita a ratat singur cu Popa ('37) una dintre marile ocazii ale meciului. Cealalta situatie uriasa a Stelei a venit tirziu, in minutul 75, cind Zaharia a nimerit bara transversala.

Pe cit de atragator a fost jocul ofensiv al banatenilor in debut, pe atit de pragmatic s-a dovedit dupa pauza - timisorenii au blocat liniile adversarului, au fragmentat jocul si au asteptat sansa de a lovi pe contraatac. Sansa care a venit in primul minut de prelungire, cind Mansour a lovit decisiv.

Poli Timisoara - Steaua 2-0, Mansour

Dupa ce a vazut meciul in compania varului sau Giovani, finantatorul Stelei si-a criticat jucatorii pe care i-a acuzat ca practica "turca pe sute de mii de euro" (Fanatik).

Citeste si:

  • Vaslui - CFR Cluj 0-2 (VIDEO)/ Lider de neoprit!
  • VIDEO Craiova = Dinamo (la 1)! Visul Olteniei, spulberat cu 10 minute inaintea finalului