Traian Basescu la B1 TV: "Listacii" sunt cei pe care ii vedeti acum in parlament, care niciodata nu s-au confruntat cu votul direct al electoratului. Propunerea mea este sa se procedeze la alegerea deputatilor si senatorilor exact ca la alegerea primarilor.

RADIO ROMANIA ACTUALITATI (1 noiembrie, ora 15:00)

Borbely Karoly: Eu, ca si tanar politician, daca ajung sa reprezint Romania, sa reprezint UDMR in Parlamentul European, o sa am cateva prioritati foarte importante. In primul rand, voi milita pentru drepturile minoritatilor in Romania.

Maria Grappini, PC: Sunt Maria Grappini si ma gasiti pe buletinul de vot la pagina 4 casuta 6 la numarul 1.

Clip al Partidului Alianta Socialista la TVR

Clip: Iata facturile: intretinere, gaze... Curat... Cartofi... Si medicamentele...

Clip: Un popor sanatos face un stat puternic. Pentru sanatatea Romaniei alege Partidul Alianta Socialista. Votati soarele!

George Becali, TVR

Sunt George Becali, presedintele Partidului Noua Generatie-Crestin Democrat. Oriunde m-as afla, voi fi mereu in slujba Crucii si a neamului romanesc. Intr-o Europa care isi uita radacinile crestine, voi milita pentru o ideologie a religiilor, pentru o Europa a carei temelie sa fie cuvantul lui Hristos. Noua generatie politica ce creste in jurul meu va salva nu numai Romania, ci si Europa.

Intram intr-o campanie electorala dupa care romanii vor alege pe cei mai buni pentru

a-i reprezenta in Parlamentul European, adica vor alege candidatii PNG-CD, oameni noi, ce vor sluji cu demnitate si onoare poporul roman.

Partida Romilor: TVR

Am invins secole de robie, am invins saracia, ura, marginalizarea, boala si xenofobia. Le-am invins pe toate si am rezistat ca neam, ca popor, ca natiune. Am asteptat destul, a venit momentul sa aratam Europei ca existam, ca suntem un popor cu drepturi, cu mandrie si onoare. I-am lasat prea mult pe altii sa decida pentru noi, iar ei nu au facut nimic.

Pe 25 noiembrie votati Partida Romilor ProEuropa! Votati Trefla! De la suflet la suflet, cu romi, pentru romi!

RRA: Tribuna euro-candidatului

Nicolae Patru, PRM:

Referendumul din 25 noiembrie, anul curent, o inventie stupida a dlui Traian Basescu, nu este altceva decat o afacere menita a aduce profituri financiare uriase grupului de interese din jurul Cotrocenilor. Primele estimari arata ca pentru aceasta mascarada trista vor fi cheltuiti intre 15 si 30 de milioane de euro.

O mare parte din acesti bani vor ajunge in buzunarele smecherilor cu gulere albe, asa cum s-a intamplat si cu Autostrada Bucuresti-Pitesti, de pilda, transformata in ulita de protejatii presedintelui, clanul Cocos.