Ne asteptam ca la finalul acestui an vanzarile de solutii Trend Micro in Romania sa fie cu 25-27% mai mari decat in 2006. Pentru 2008 estimam o crestere de cel putin 30% fata de 2007, bazata pe o crestere mai accelerata in segmentul de business", a precizat Gabriela Mechea.

Din totalul vanzarilor de solutii Trend Micro in Romania, 51% provin din zona enterprise, 26% din zona IMM si 23% din segmentul home user, utilizatorii individuali sau firmele foarte mici.

"Solutiile Trend Micro se comercializeaza si online, in magazinul gecadshop.ro, alaturi de alte produse software.

In privinta structurii vanzarilor online, cele mai cautate sunt aplicatiile de securitate Trend Micro si Kaspersky, programele de grafica, aplicatiile de tip office Microsoft Windows, Microsoft Office, aplicatiile de proiectare asistata Autodesk, dar si jocurile pentru PC", a mai spus Gabriela Mechea.

Doua noi produse lansate pe piata romaneasca

Compania a lansat si in Romania doua noi produse din gama aplicatiilor de securitate destinate utilizatorilor individuali Trend Micro Internet Security 2008 si Trend Micro Internet Security Pro. Ambele solutii sunt disponibile in Romania prin Gecad Net, unic distribuitor Trend Micro.

Cele doua aplicatii protejeaza consumatorii impotriva unei serii foarte largi de amenintari web si asigura o viteza de scanare cu 30% mai mare decat aplicatiile concurente.

Un articol de Laurentiu Matache

Integral in Curierul National