Cu toate ca nelipsitele sale esarfe si pantofii comozi nu reprezinta tocmai definitia unei "icoane a stilului", Regina Elizabeta a II-a a Marii Britanii a fost inclusa in lista "Vogue" a celor mai stralucitoare 50 de femei din lume, din care mai fac parte Kate Moss, Naomi Campbell, Claudia Schiffer si Helen Mirren, informeaza "Daily Mail".

Revista „Vogue” a inclus-o pe Regina in lista deoarece imaginea acesteia este una dintre cele mai cunoscute si influente in intreaga lume.

„Si atunci cand are o esarfa pe cap este la fel de stralucitoare ca si cand ar purta bijuteriile coroanei”, potrivit prestigioasei reviste „Vogue”, in care se precizeaza ca „stralucirea inseamna sa stii sa porti o haina si nu haina pe care o porti”.

Fara sa faca o ierarhie, revista „Vogue” a inclus in lista celor mai stralucitoare 50 de femei din lume personalitati din lumea modei, a muzicii si a filmului, pentru care „a fi glam este ceva natural”.

Astfel, Naomi Campbell se afla in lista pentru ca este „o persoana glam chiar si atunci cand face munca in folosul comunitatii” (modelul a purtat haine de firma si tocuri cui, desi era obligata sa spele toalete), iar Helen Mirren, actrita care a castigat anul acesta un Oscar, pentru ca „radiaza, este sexy, talentata si se imbraca foarte bine”.

integral in EvZ