Un italian a fost impuscat mortal in cap, luni seara, de presedintele Filialei Municipiului Arad a Asociatiei Generale a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi (AJVPS), Virgil Velin, la o partida de vanatoare, informeaza Realitatea Tv.

Potrivit primelor informatii, barbatul in varsta de 43 de ani a fost confundat cu o vulpe. Velin a declarat ca italianul nu a respectat locul in care trebuia sa stea la panda si s-a deplasat circa doua sute de metri.

"S-a asezat intins intr-o iarba inalta de aproximativ 40 de centimetri. Eu am auzit zgomote si am tras, nimerindu-l direct in cap. Am crezut ca a fost o vulpe. Am fost socati cu totii de accident, dar nu aveam cum sa stiu ca italianul si-a parasit standul din care trebuia sa vaneze, lucru total interzis", a declarat Velin.

Partida de vanatoare a fost organizata intr-o padure de langa orasul Pecica, in judetul Arad.

Surse din cadrul politiei au declarat ca vanatoarea a fost organizata legal de AJVPS Arad si ca italianul a fost nimerit in cap de un glont si a murit pe loc, dupa ce a parasit standul in care trebuia sa stea si s-a ascuns intr-o tufa.

Politistii citati de Realitatea TV sustin ca, dupa primele cercetari, impuscarea italianului pare sa fi fost accidentala.