Postata de: Marin Chitzac

La data: 05 Noiembrie 2007

Tip: Reclamatie

Cod: 19999

Curentul electric... un LUX!!!

Buna ziua,

De o vreme incoace, cartierul Andrei Muresanu, zona de sus (spre Buna Ziua), sufera foarte mult de pene de curent electric extrem de frecvente care afecteaza atat bunul mers al activitatilor zilnice, cat si aparatele electrice si electronice personale.

Exista deja o lista cu cetateni care doresc sa faca o plangere publica pentru aceste neplaceri cauzate de cei de la Electrica. Nu stiu exact in ce masura Primaria poate discuta aceasta problema cu cineva de acolo, dar problema trebuie rezolvata intr-un fel sau altul.

Raspunsul frecvent, avand in vedere ca sunam cel putin de 3-4 ori pe saptamana la deranjamente Electrica, este ca in zona se construieste mult si ca sunt probleme din cauza santierelor in lucru. OK, dar cei care au platit taxe pentru autorizatii si avize la Primarie si la retele, ce vina au????

Consider ca este o mare bataie de joc la adresa celor care incearca sa traiasca civilizat in secolul 21 intr-un oras european...

Exista zilnic mai multe intreruperi de curent de foarte scurta durata, aproape insesizabile de majoritatea aparatelor electrice, dar care sunt sesizate de sursele neintreruptibile (UPS-urile) care intra in actiune si salveaza situatiile neplacute, care pot arde efectiv sculele. Am ajuns dependenti de acumulatori in casa... Foarte tare!

www.domnuleprimar.ro