Actrita Kim Cattrall a declarat ca a acceptat sa isi reia rolul din noul film “Totul despre Sex”, in care interprezeaza personajul Samantha, numai in schimbul unei sume importante de bani, pentru ca doar acest aspect o intereseaza, informeaza femalefirst.co.uk.

Starul, in varsta de 51 de ani, a mai dezvaluit ca dupa ce a terminat in anul 2004 filmarile pentru ultima serie a filmului era hotarata sa nu mai joace in aceasta productie. Artista a mai spus ca nevoia de a sti ca are viitorul asigurat din punct de vedere financiar a facut-o sa se razgandeasca si sa accepte oferta producatorilor noului film “Totul despre sex”.

Cattral a declarat: “Ar fi frumos sa pot intra din nou in pielea Samanthei, insa de aceasta data voi juca doar pentru bani. Samantha este un personaj care mi-a fost foarte drag si am trait o experienta minunata in perioada in care am jucat acest rol, insa acum nu pot sa nu ma gandesc mai mult la partea financiara.”.

“Am realizat aceasta productie, si am facut un lucru bun. Insa, a existat intotdeauna problema banilor. Cand am spus ca refuz sa mai interpretez acest rol din cauza ca nu sunt multumita de partea financiara, ceilalti colegi s-au uitat foarte urat la mine si m-au criticat. Cred ca fiecare are prioritatile lui”, a mai spus actrita.