Steaua a pierdut si a patra partida in grupa H a Ligii Campionilor, fiind invinsa fara drept de apel de FC Sevilla. Este de asemenea al patrulea esec consecutiv in fata andaluzilor in 2007, dupa dubla din primavara din UEFA si partida de acum doua saptamani.

Galerie foto: Steaua-Sevilla

Cele doua goluri ale spaniolilor au fost reusite de Renato, prima oara in minutul 25, dupa un corner, apoi in minutul 65, la capatul unei faze superbe de atac.

"Din pacate nu am reusit un rezultat pozitiv. Avand in vedere si valoarea adversarului, am suferit mult cand am pierdut mingea si le-am oferit sansa de a marca. La acest nivel, daca oferi adversarilor cadouri, n-ai nicio sansa de a reusi. Trebuie sa incercam sa obtinem macar puncte in aceasta grupa."

Marius Lacatus - antrenor Steaua, pentru ProTV

"Speram ca Marius sa aiba in continuare noroc la Steaua pentru ca il asteapta un drum lung. Sevilla are un nivel foarte ridicat de fotbal, au jucatori buni si de asta au multe trofee castigate in ultimii ani. Am iesit la joc in repriza a doua, ne-am creat ocaziile noastre, dar Sevilla este Sevilla.

S-ar putea sa fie nevoie de mai mult noroc si sa nu intalnim echipe asa de puternice cum sunt Sevilla si Arsenal."

Adrian Ilie - manager general Steaua, pentru ProTV

"Am tinut pumnii Stelei, am venit sa sustin echipa, dar din pacate nu le-am purtat noroc. Sunt alti oameni care muncesc acum la Steaua si nu pot comenta munca lor."

Cosmin Olaroiu - antrenor Al Hilal (fost antrenor al Stelei)

"De ce sa fiu suparat? Eu ascult muzica Ligii Campionilor, o sa o mai ascult de doua ori, cu Slavia Praga si Arsenal, dar adversarii mei n-au ascultat-o niciodata. Nu prindem Cupa UEFA, asta e, mai ascultam muzica asta de doua ori. Daca mi-a placut cineva? Poate Emeghara. Si Dica a mai miscat cate ceva."

Gigi Becali - patron Steaua

Lacatus a inceput jocul cu o formula defensiva, cu doi inchizatori (Lovin si Ovidiu Petre) si cu Victoras Iacob, omul cel mai criticat de patron dupa esecul de la Timisoara, varf impins.

Sevilla a inceput meciul in forta, De Mul si Renato trecand pe langa gol in primele 10 minute, dar suturile lor au ocolit poarta lui Zapata.

Conform cursului jocului, spaniolii au deschis scorul in minutul 25 in urma unei lovituri de colt prin Renato.

La poarta lui Palop, cel mai periculos jucator stelist a fost fundasul Ionut Rada. Dupa ce in minutul 14 a trimis cu capul peste la o lovitura libera, in minutul 38 aparatorul si-a incercat sutul, trimitand spre poarta de la 30 de metri, dar balonul a trecut mult deasupra transversalei. Totusi, Rada a fost aplaudat de spectatori.

La pauza, Lacatus a intarit ofensiva, trimitandu-l pe Vali Badea in locul lui Croitoru, iar primele ocazii de gol ale reprizei secunde apartin Stelei. Mai intai Nicolita este blocat in momentul sutului de Mosquera, apoi Dica are o lovitura libera de la 25 de metri, dar zidul amortizeaza sutul sau si Palop retine fara probleme.

Faza superba a Sevillei in minutul 65. Mingea a circulat pe traseul Renato - Dani Alves - Jesus Navas, iar centrarea acestuia a fost reluata in plasa de acelasi Renato.

Jesus Navas a fost la un pas de 3-0 in minutul 71, cu un sut de pe partea dreapta pe care Zapata a reusit doar sa-l devieze in bara transversala, mingea iesind in corner. La lovitura de colt, Renato a fost aproape de hattrick, dar Zapata s-a opus la lovitura lui de cap.

In minutul 82, Vali Badea a reusit primul sut pe poarta al Stelei, dar a fost unul extrem de slab, prins cu siguranta de Palop.

La finalul jocului, niciun fotbalist al Stelei nu a dat declaratii presei, anuntand ca au intrat in silenzio stampa!

Cu o ora inainte de startul meciului, jucatorii Stelei au fost vizitati in vestiar de fostul lor tehnician, Cosmin Olaroiu. Actualul antrenor al echipei arabe Al Hilal, Olaroiu a condus pe Steaua in sezonul trecut al Ligii Campionilor si a adunat cinci puncte, obtinand o victorie cu Dinamo Kiev si doua remize, cu Lyon si aceeasi Dinamo Kiev.

Pentru acest joc au fost vandute doar 10.800 de bilete, acesta fiind meciul cu cea mai slaba audienta din istoria prezentelor Stelei in Liga Campionilor.