Corina, fiica liderului PC, Dan Voiculescu, sustine ca a suferit de anxietate sociala dupa ce a aflat ca i-au fost ascultate telefoanele de catre SRI, la cererea DNA. Specialistii in domeniu precizeaza ca, strict tehnic, aceasta boala nu exista, iar "stresul e ceva normal daca esti urmarit penal".

Corina Voiculescu a depus la dosarul in care il acuza pe Daniel Morar ca ar fi cerut ilegal, sa-i fie ascultate telefoanele acte medicale din care rezulta ca a suferit de anxietate sociala si a urmat tratament

medicamentos prescris de medicul de la Centrul de zi pentru diagnosticul si tratamentul bolilor de memorie "Ana Aslan". Imbolnavirea fiicei lui Voiculescu s-a produs subit, dupa ce a aflat ca SRI a tras cu urechea la convorbirile ei in urma unei cereri a sefului Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).

Medicul a ajuns la concluzia ca pacienta sufera de "tulburare anxioasa sociala acuta in observatie" si i-a prescris si niste medicamente antidepresive.

Psihoterapeutul Bogdan Lucaciu ne-a explicat ca "anxietatea sociala apare din cauza unei situatii deosebite si se manifesta prin frica de oamenii care te pot face nefericit sau de situatiile sociale care produc stres": "si eu am anxietati sociale. Ce se intampla daca maine vine un hot peste mine?".

In privinta medicamentelor pe care le-a luat Corina Voiculescu, Milgamman si Cipralex, Lucaciu socoteste ca "au fost date pentru vitalizare in atacuri de panica si stari de mica depresie".

de Eliza Roibu

integral in Romania Libera