Cadavrul unui cetatean roman in varsta de 31 de ani a fost descoperit de politie in localitatea italiana Castel Volturno, in apropiere de Napoli, relateaza duminica site-ul CasertaNews.it. Tanarul a fost impuscat in stomac.

Autoritatile iau in calcul fie posibilitatea unei reglari de conturi intre romani, fie pe cea a unei razbunari a proprietarilor de vile din zona. Politia a fost alertata de un alt cetatean roman, care a descoperit cadavrul.

Carabinierii de la Castel Volturno au declarat pentru corespondentul HotNews in Italia, Miruna Cajvaneanu, ca incidentul a fost semnalat in urma cu doua zile. De asemenea politistii au precizat ca trupul a fost descoperit "in oras" la Castel Volturno, si nu in afara orasului sau la periferie. Sa mai spunem ca in Castel Volturno nu sunt foarte multi romani.

Potrivit politiei, victima se numeste Marian Buzatu Nazian. E posibil ca acesta sa fi fost omorat intr-o disputa cu alti conationali in legatura cu impartirea pradei luate in urma unui furt sau jaf, transmite Realitatea TV. Autoritatile nu exclud insa nici posibilitatea de a fi fost impuscat de un italian care l-ar fi prins furand sau de un membru al unei organizatii criminale care opera in zona.

  • Barroso acuza: Italiei nu i-a pasat de integrarea tiganilor