Un tanar de 26 de ani a fost ucis in urma unei ciocniri intre suporteri pe o autostrada situata in apropiere de orasul Arezzo, regiunea Toscana, anunta Gazzetta dello Sport. Potrivit ANSA, victima, Gabriele Sandri, este un suporter al formatiei Lazio Roma, microbistii romani deplasandu-se catre Milano, acolo unde Lazio trebuia sa intalneasca pe pe Inter Milano.

Dupa primele date, se pare ca microbistul a fost impuscat in timpul unui adevarat razboi de strada care a avut loc intre patimasii suporteri ai lui Lazio si Juventus Torino.

De profesie DJ in Roma, Gabriele a fost ucis, conform jurnalistilor italieni, in urma unui foc de arma tras de un politist, aflat in zona tocmai pentru a calma spiritele. Sandri era unul dintre abonatii fideli ai lui Lazio, acesta insotind echipa in majoritatea deplasarilor.

Meciurile Inter - Lazio si AS Roma - Cagliari au fost amanate, iar toate celelalte jocuri ale etapei vor incepe cu zece minute intarziere. De asemenea, jucatorii vor purta baderole negre in timpul meciurilor de duminica.