Kylie Minogue a declarat ca doreste sa adopte un copil. Cantareata piesei “2 Hearts”, care are sanse destul de scazute de a avea un copil din cauza tratamentelor chimioterapeutice pe care le-a facut in anul 2005 pentru cancer la san, se gandeste sa adopte un copil defavorizat din Australia, potrivit itv.com.

O sursa a declarat: “Kylie ar fi o mama extraordinara. Este foarte grijulie si este o persoana educata, care are ce invata un copil. De asemenea, are simtul umorului destul de dezvoltat.”

“Fiind bolnava de cancer, a inceput sa se gandeasca serios la sansele pe care le are sa faca un copil. Kylie se gandeste ca este timpul sa adopte un copil. Are foarte multa dragoste de oferit.”

Kylie Minogue, care nu a mai avut nicio relatie din luna februarie, cand s-a despartit de actorul francez Olivier Martinez, -a cerut sfaturi in privinta adoptiei parintilor sai si surorii sale, Dannii.

De curand, cantareata in varsta de 39 de ani a recunoscut ca atunci cand a fost diagnosticata cu cancer la san, a realizat cat de mult isi doreste sa fie mama.

Kylie Minogue a declarat: “Iubesc copiii. Intotdeauna i-am iubit si ii voi iubi. Insa, numai in momentul in care am aflat ca am cancer am realizat ca cel mai important lucru este sa ai un copil.”.