Supermodelul german, acum in varsta de 37 de ani, s-a intors si ea in lumina reflectoarelor la scurt timp dupa ce Heidi Klum, un alt manechin celebru si, totodata, mama a trei copii, a realizat cateva pictoriale in ipostaze foarte sexy.

Claudia Schiffer, noua imagine Chanel, a pozat in sudul Frantei, pe plaja din Saint Tropez, iar sedinta foto a fost supervizata de insusi Karl Lagerfeld, designerul celebrei case de moda.

Modelul a realizat o campanie pentru colectia de primavara 2008 si a pozat in mai multe tinute, de la rochii vaporoase si transparente, la costume de jeans.

Fara compromisuri

In urma cu 20 de ani, creatorul de moda german Karl Lagerfeld a scos-o din anonimat pe Claudia Schiffer, cand i-a oferit primul contract la Chanel. La vremea respectiva, top-modelul a fost imaginea casei de moda timp de mai multi ani.

In 1996 insa, Chanel a renuntat la colaborarea cu Schiffer in favoarea unor manechine „heroin chic”, un look care a dominat moda la mijlocul anilor ‘90, promovat printre altele si de Kate Moss. „Nu ma incanta deloc faptul ca in zilele noastre trebuie sa arati ca un drogat ca sa fii cool”, declara atunci Schiffer.

Integral in Business Standard