Oarece pretendenti la inima fiicei presedintelui Basescu isi pot spulbera iluziile. Elena si Andrei Hrebenciuc nu s-au despartit, nici de data asta, fiind mai fericiti decat oricand. Tinerii isi fac planuri de aniversare si de petrecere a Revelionului.

Stirile aparute zilele acestea in presa cu privire la despartirea lor i-au mahnit foarte tare pe cei doi amorezi, nevoiti oricum sa faca fata disensiunilor politice dintre tatii lor.

Surse din cercul lor de prieteni sunt convinse ca la mijloc este doar crearea unui subiect de senzatie, brodat mai ales pe faptul ca, intr-adevar, in aceasta perioada, Elena e mai mult plecata prin provincie, pentru campania electorala a eurocandidatilor PD.

Asa ca, in ultimul timp, telefonul si SMS-urile sunt preocuparea de baza a celor doi indragostiti, ori de cate ori prind un moment liber.

“Nu e prima data cand se anunta in presa despartirea lor. Lui Andrei i s-au agatat de brat tot felul de manechine, ba chiar si nepoata lui Adrian Nastase, in realitate o foarte buna amica din cercul nostru de prieteni. Elena si Andrei chiar se iubesc si chiar nu le e usor deloc”, ne-a spus cineva apropiat cuplului.

Iar tatal junelui indragostit, Viorel Hrebenciuc, ne-a raspuns, ieri, scurt si apasat: “Nu este adevarat, nu s-au despartit!”. Elena si Andrei se gandesc acum unde sa-si petreaca Revelionul, mai ales ca, la sfarsitul lunii decembrie, implinesc si un an de cand sunt impreuna.

integral in Click