In primavara, „Carcotasii” au pus la cale o farsa. Intr-o editie de martie, Mihai Gainusa nu mai era alaturi de Huidu, „plecase in Canada”, iar noua jumatate era ... Teo Trandafir. A fost colega cu el doar timp de doua ore, cat a durat emisiunea. Previziunea s-a adeverit dupa opt luni.

Desi un comunicat primit aseara tarziu anunta un invitat-surpriza la carcotasi, mai mult ca sigur Teo va fi diseara din nou in platoul emisiunii.

Potrivit unor surse EVZ, vedeta de televiziune Teo Trandafir s-a inteles cu Prima TV pentru a se transfera la postul de televiziune detinut de SBS. Conform acelorasi surse, Teo a negociat si cu Antena 1, dar a ales, in final, sa bata palma cu Prima TV. Contractul urmeaza sa fie semnat, iar intervalul orar de care vedeta se va ocupa nu este stabilit inca.

Contactata de EVZ, Teo nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informatiile privind intelegerea cu Prima TV.

De doua ori intr-un an

Este a doua oara in acest an cand Teo Trandafir schimba postul de televiziune. In primavara, ea a furnizat unul dintre cele mai spectaculoase transferuri, plecand de la Pro TV la Romantica TV, canalul pe care grupul Realitatea Catavencu l-a relansat pe 1 mai.

La momentul plecarii, sumele vehiculate in legatura cu transferul (niciodata comentate de Teo) au ajuns chiar la un milion de euro! Conform surselor EVZ, la Romantica, Teo ajungea la aproximativ 400.000 de euro/an.

Initial, Teo a fost si realizator, si director general al Romantica TV, postura despre care a recunoscut public ca nu i se potriveste. Astfel, dupa cateva luni ca director general, Teo a renuntat la pozitia de management, ramanand doar realizator al „Teoviziunii”. Emisiunea era locomotiva postului Romantica, cu o audienta medie de aproximativ 40.000 de telespectatori pe editie.

Antena 1, prima posibilitate

In urma cu aproximativ o luna, Teo negocia cu managementul Antenei 1 pentru a se muta la postul din Baneasa. Varianta Prima TV a aparut ulterior. De altfel, Prima TV o dorea pe Teo inca din primavara, cand realizatoarea TV s-a indreptat insa spre Romantica.

Discutiile cu Antena 1 nu au avut o finalitate. Intr-un interviu publicat ieri de „Cotidianul”, Teo nu pomeneste de plecarea la Prima TV, dar da de inteles ce a facut-o sa refuze cealalta oferta primita.

„Cand te contacteaza un post de televiziune si zice: „Mai, Teo, ar trebui sa faci ceva, mai...”. Si vezi mila in ochii angajatorului, si tu ii vorbesti cu dumneavoastra si el cu tu, asa, ostentativ, si e mai tanar decat tine si poate stie mai putin, dar cum tu esti in situatia in care te-ai bagat singur, iti vine sa-ti scoti ochii cu andreaua”, spune ea.

Spera sa revina la Pro TV

Dupa opt luni de „pribegie” la canalul de nisa Romantica, Teo spera sa revina la Pro TV. De mai multe ori a regretat public ca a fost nevoita sa plece de la canalul condus de Adrian Sarbu, acceptand ca ea poarta vina despartirii de Pro.

Teo Trandafir a explicat intr-un interviu publicat ieri de „Cotidianul” de ce a plecat de la Pro TV in primavara: o excursie platita de Kanal D l-a infuriat pe Sarbu. Teo a plecat la Romantica, desi initial directia era postul lansat de Dogan in Romania.

„Niste cetateni foarte draguti de la Kanal D ne-au invitat in Turcia. Si ne-am dus. Eu lucram la Pro TV. Mare greseala. A aflat Sarbu. Si a inteles ca vreau sa plec la Kalan D, cum ii spunem noi, prieteneste”, spune vedeta in interviu. „Cand m-am intors, a inceput scandalul. Zic, ma duc la Sarbu, zic ca a fost o greseala si am rezolvat. Ei, vezi tu, n-a fost asa.

Sarbu era nervos, avea si dreptate, eu nu am stiut sa ma port si am dat-o in gard. Asta a fost. Si de atunci incerc sa ma redresez cumva. Viata nu o sa mai fie niciodata la fel”, continua ea.

Vintu - „mai prieten”, Sarbu - Dumnezeu profesional

Vedeta TV a vorbit si despre relatia cu sefii ei, Adrian Sarbu si Sorin Ovidiu Vintu. „Eu am fost mai buna prietena cu Vintu decat cu Sarbu. La nivel profesional, Sarbu e pentru mine Dumnezeu, la nivel personal insa Vintu e mult mai apropiat. Vintu si cu mine ne spunem pe nume, ceea ce spune multe pentru mine”, afirma Teo in interviu.

Numele „Teo” nu a fost deajuns pentru a ridica postul TV. „Stiam dinainte ca asa o sa se intample, ma pregatisem, stiam ca e sinucidere profesionala. Si am venit incoace, am inceput sa facem emisiuni mai bune decat la Pro TV si, totusi, sa atingi un punct de rating e o treaba complicata uneori”, a marturisit Teo.

Ratingurile de zece ori mai mici de la Romantica au dezamagit-o pe Teo: „Nu e posibil sa ma sune prieteni foarte buni pe timpul emisiei, pentru ca au uitat ca eu am emisiune. Chestia asta te doare. Nici mama nu cred ca stie la ce ora sunt”.

integral in EvZ