Chiar daca toata lumea stie ca Teo s-a transferat la Romantica in aceasta primavara, vedeta s-a certat cu Adrian Sarbu si s-a angajat la grupul Realitatea-Catavencu inca din septembrie anul trecut. Explicatii, regrete si povestea traseului lui Teo din ultimul an.

EVZ: Ai ales Prima TV. Cu ce te-a convins?

Teo Trandafir: Cu atitudinea umana foarte in regula. Oamenii s-au purtat frumos de la inceput. Nu e prima runda de negocieri pe care am avut-o cu ei, s-a mai intamplat de doua ori si mi s-a parut ca ar fi timpul sa mai las din nazuri.

Cei de la Antena 1 te-au sunat ca sa negociati?

Da, au fost extrem de civilizati, ne-am intalnit, am spus ce aveam de spus. Daca vorbim de bani, banii pe care mi-i da Sorin Ovidiu Vintu n-o sa mi-i mai dea niciodata nimeni, pentru ca la capitolul asta el a fost cel mai generos om din cati cunosc.

Ce ti-a propus Antena 1?

Un program decent la o ora decenta, cu care eram familiarizata, in care puteam sa-mi satisfac orgoliile si frustrarile, dar nu stiu ce m-a apucat ca am vorbit si cu Prima in acelasi timp. Televiziunea, dupa parerea mea, nu e operatie pe creier, daca gresesti la televizor si zici fund in loc de cap, nu moare nimeni.

Cei de la Prima mi s-au parut mai relaxati, ca vad televiziunea ca pe o provocare. Mi-au placut ca sunt mai fasneti.

Dar Antena 1 are o audienta mai mare decat Prima...

Da, e foarte adevarat. Dar nu mai tin la audienta asa de mult ca inainte. Romantica mi-a deschis ochii foarte tare si nu-mi pare rau deloc ca am facut povestea asta.

Audienta este, totusi, motivul pentru care ai plecat.

Da, dar nici sa nu stie nimeni ca eu am program de la ora 20.00! Nu se poate sa ma sune prieteni de-ai mei foarte buni la ora 20.25, nestiind ca eu sunt in emisiune.

Ce n-a mers cu Antena?

Nu intentionez sa spun vreo clipa ca la Antena 1 n-a mers, pentru ca eu acolo il am pe Mircea Badea, unul dintre cei mai importanti oameni din viata mea. Dar la Prima mergea mai bine, pentru ca era mai amuzant. Parca mi se parea ca pot face mai multe lucruri. Oamenii de la Antena 1 sunt foarte organizati, in timp ce la Prima sunt mai dispusi sa riste, sunt un pic mai dispusi sa faca glume. Mi s-a parut ca Prima intelege mai bine ca televiziunea este divertisment.

Din ce postura ai negociat?

Prima s-a purtat egal tot timpul. Am fost sau nu pe val, au avut mereu aceeasi atitudine. Nu am simtit ca as fi Teo de la Pro sau Teo de la Romantica. La Antena 1 am simtit o diferenta, dar se poate sa fi fost eu paranoica, pentru ca era prima data cand vorbeam cu doamna Voiculescu. Nu vreau sa vorbesc de rau, dar parca am simtit un pic de „hai sa te ajutam”.

Si eu, cum sunt nebuna, am zis „ce sa ma ajute?”. De fapt, eu am acceptat Prima pentru ca este mult mai ludica si se pliaza mult mai bine pe caracterul meu, care este eminamente ludic.

Ce crezi ca spun cei de la Prima cand stiu ca tu ai fi vrut la Pro?

Sunt niste oameni normali la cap, inteleg ca businessul e business si sentimentul e sentiment. Eu pot sa vreau sa fiu si cu Donald Trump, e treaba mea. Daca eu imi fac treaba bine acolo unde sunt pusa, nu cred ca deranjeaza pe nimeni.

Nici Antena 1 nu mi s-a parut deranjata de faptul ca eu trag inapoi acasa, ca pana la urma am stat sase ani la Pro TV. Eu voiam la mine acasa. Nu se mai poate, am inteles asta. Dar n-am voie nici sa o spun? N-am voie nici sa o gandesc pentru ca ma umilesc? Nu e adevarat!

de Petrisor Obae, Floriana Scanteie

integral in EvZ