Postata de: Cetateanul

La data: 13 Noiembrie 2007

Tip: Reclamatie

Cod: 20097

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Finantari in functie de simpatii

Domnule primar

Este de notorietate (in anumite cercuri) ca acordati finantari in functie de simpatii si mai ales de interese personale, chiar daca sumele sunt incluse in buget. Va intereseaza ce se intampla cu banii cetatenilor sau nu va pasa decat de persoana dumneavoastra ? Ati acordat de curand o suma importanta unei institutii de tineret pentru realizarea hidroizolatiei.

Stiti ca institutia cu pricina a incredintat lucrarea unei firme, prin incredintare directa, fara licitatie, asa cum cere legea ? Stiti ca lucrarea a fost mult supraevaluata si in contul sumei totale firma respectiva a realizat lucrari si la domiciliul directorului institutiei cu pricina ? Controleaza cineva din cadrul institutiei pe care o conduceti, cum se cheltuiesc banii publici ? Stiti ca,

in timp ce institutia de care vorbeam a achizitionat din banii primariei un copiator in valoare de aproape 150.000.000 lei (de trei ori peste pretul pietei) in timp ce o alta institutie de tineret, de stat de dfata asta, a realizat cu aceiasi suma, obtinuta tot de la primarie dupa discutii aprinse, tamplarie tip termopan pentru o cladire intreaga destinata tinerilor ? Stiti toate astea sau nu va

intereseaza decat sa va platiti oamenii din banii cetatenilor ? Oare ce veti raspunde cand toate acestea vor deveni publice si cand presa locala si nationala va va intreba aceleasi lucruri ?

Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!

Comentarii facute la aceasta sesizare

15 Noiembrie 2007, ANONIM

Daca nivelul la Buzau este doar de intuneric - lumina si considerati ca Boscodeala a facut astea nu se poate cere mai mult de la mamaligarii din Buzau! este un nivel de la care nu are rost a se face discutii, proiecte, studii. Sa intelegem ca acest nivel de HANDICAPATI ne va duce pana la Simileasca si acolo se va DESCOPERI EVETUAL CURENTUL ELECTRIC MARCA BOSCOREALA!

14 Noiembrie 2007, dobre m.

sa ne amintim cum arata orasul in anul1996? sa ne amintim cum aratau scolile in anul 1996? sa ne amintim cum aratau gradinitele in anul1996? sa ne amintim cum aratau parcurile in anul 1996? oare exista iluminat public in anul 1996? sa ne amintim care era programul de furnizare al apei calde? sa ne amintim cum arata piata centrala in anul1996? cine a reusit sa schimbe buzaul si sa rezolve aceste probleme? RASPUNSUL ESTE SIMPLU: PRIMARUL CONSTANTIN BOSCODEALA

14 Noiembrie 2007, dobre m.

Domnule primar.ro este o initiativa extraordinara. Daca initiativa este ferita de implicatii politice atunci putem vorbi de transparenta si corectitudine. Succes !

14 Noiembrie 2007, dobre m.

DomnulePrimar.ro este un spatiu public virtual dedicat comunitatilor locale. Un site internet unde cetatenii isi pot contacta primarii direct, pentru a-si exprima nemultumirile/aprecierile legate de activitatea administratiei locale sau pentru a semnala probleme de interes comunitar. o forma eficienta de promovare si dezbatere publica a proiectelor si programelor administratiilor locale.

14 Noiembrie 2007, eu

dar de un loc de joaca pt copii in parcul marghiloman de 20 000 de euro cand el nu face nici 5 000 ce ziceti ,dar de lucrarile de asfaltare de doi lei ce ziceti ,dar de plantarile de pomi si flori in parcurile tineretului si marghiloman care au costat sute de milioane si apoi au fost lasate de izbeliste sa se usuce desi cu o simpla pompa se rezolva problema ce ziceti ? etc ,etc dar ce le pasa

sunt banii prostilor nu ai lor!si asta le-am vazut noi astia simplii dar cate-or mai fi ascunse?!vai de noi tara de hoti si asa conducatori!si se mai vor realesi!eu as intra in pamant de rusine!dar cand s-a impartit asta romanii nu erau pe-acolo!

14 Noiembrie 2007, Posea

Nu sunt omul primarului si al nimanui. Nu fac politica, dar tot n-am inteles ce vreti si pe cine reclamati. Sunteti confuzi in exprimare.

14 Noiembrie 2007, Boloceanu

Toate institutiile de invatamant buzoiene au fost reabilitate din banii publici cu sprijinul Primariei si al Guvernului. Cei care tipa si injura sunt PD-istii marunti, recunoscuti ca recalcitranti, obraznici, tupeisti si...magari.

14 Noiembrie 2007, Bravo

Dovezi aveti? Pana atunci, "silentio stampa" sau "mucles" pe limba tiganului estic.

14 Noiembrie 2007, Andi

Nici eu nu stiu ce vreti. N-am inteles nimic. Doar niste reclamatii ambigui, asa ca sa mai dati si voi veninul pe "degete". Mintiti cu nerusinare! La sfarsitul lunii doar trebuie sa va primiti simbria de la cei care va ordona sa combateti pe toate siteurile, nu?

14 Noiembrie 2007, Marian

ciao, tuciuriule! ai uitat cand faceai sluj la primar?

14 Noiembrie 2007, Dubau

Nu o sa se faca nimic pentru ca se va intampla ceea ce se intampla de fiecare data cand cineva posteaza o reclamatie pe pagina, o sa sara pupincuristii in capul reclamatului si o sa-l ia in brate pe primar . Exemple gasiti daca "frunzariti" postarile anterioare. Ciao!

14 Noiembrie 2007, Murgoci

Domnule Posea, ma indoiesc ca nu ati inteles nimic. Ce e asa greu de priceput ? A zis omul ca din banii dati de primarul Boscodeala unei asciatii de tineret s-a cumparat un xerox de 150.000.000 lei cand el pe piata costa de cateva ori mai putin. Nu vi se pare cel putin ciudat daca nu penal ?!? Sau si dumneavoastra ati fi procedat lafel si de-asta nu va surprinde.

Si tot cetateanul cu pricina a mai zis ca primarul Boscodeala a dat respectivei organizatii bani pentru hidroizolatie (asta inseamna ca organizatia este de stat pentru ca altfel ar fi o incalcare a legii), lucrarea a fost platita cu mai mult decat facea iar firma executanta a realizat lucrari si la seful organizatiei cu pricina.

Metoda este devenita clasica asa ca ma mir din nou ca nu intelegeti nimic mai ales daca, asa cum se pare, sunteti un apropiat al primarului Boscodeala. De ce nu se face un control pe tema asta si pe multe altele in care este vorba de bani publici, asta e intrebarea.

14 Noiembrie 2007, Luci

hahaha ce ati sarit la gatul reclamantului. Posea daca n`ai inteles nimic pupa-ma in fund ca sa intelegi , ca daca il pupi numai pe primar n-ai sa intelegi niciodata !

13 Noiembrie 2007, Posea

N-am inteles nimic din aceasta sesizare. Ce doriti de fapt, cetatene anonim? Nu mai folositi acest spatiu pentru rafuieli si refulari!

13 Noiembrie 2007, Posea

N-am inteles nimic din aceasta sesizare. Ce doriti de fapt, cetatene anonim? Nu mai folositi acest spatiu pentru rafuieli si refulari!

13 Noiembrie 2007, Posea

N-am inteles nimic din aceasta sesizare. Ce doriti de fapt, cetatene anonim? Nu mai folositi acest spatiu pentru rafuieli si refulari!

13 Noiembrie 2007, Posea

N-am inteles nimic din aceasta sesizare. Ce doriti de fapt, cetatene anonim? Nu mai folositi acest spatiu pentru rafuieli si refulari!

13 Noiembrie 2007, alt cetatean

draga domnule noi cei care platim nu putem distinge intre doua institutii de tineret .asa ca fa bine dumneata sa ne spui cine este HOTUL cu pricina si institutia in cauza.ca este cunoscut cum uni consileri locali in mandatul trecut aveau facute baruri vopsite in culoarea pelatului comunal.iar daca cineva a platit 150 milioane pt un copiator atunci este atata de penal incat ar trebui bagat la puscarie si el si cei ce i-au dat banii.ASTEPTAM PRECIZARI, CU NUME SI PROBE.

www.domnuleprimar.ro