Antrenorul lui Dinamo, Walter Zenga s-a intors la echipa dupa patru zile petrecute la Milano. "Nu am fost in vacanta!", a declarat italianul la sosirea pe aeroportul Otopeni. Sub conducerea sa, Dinamo si-a reluat pregatirile pentru partida cu Steaua, din urmatoarea etapa a Ligii Intai, joc programat pe 24 noiembrie.

La antrenamente insa, Zenga nu poate conta pe jucatorii convocati la echipele nationale. Lobont si Margaritescu sunt la prima reprezentativa, Ropotan si Liviu Ganea au fost chemati la tineret, iar Romanovs si Galliquio sunt convocati la echipele lor nationale. Astfel ca Zenga l-a chemat pe portarul Silviu Posteuca de la Dinamo2.

"De ce nu am putea obtine chiar victoria cu Steaua?", s-a intrebat retoric Zenga care nu a mai adus un succes lui Dinamo de patru etape.

La antrenamente, Zenga este singur, cei trei secunzi ai sai italieni nu au revenit inca in tara. In pregatirea echipei, Walter Zenga va fi asistat de Cornel Dinu care a fost numit director tehnic la Dinamo si a devenit consultant al italianului si la alcatuirea echipei.

Dinu l-a criticat dur pe Zenga in urma cu cateva zile:

"Din pacate pentru Zenga, experienta sa ca antrenor este discutabila. Inca din prima zi i-am zis ce cred eu ca ar trebui facut la echipa si i-am oferit tot concursul, spunandu-i ca poate sa ma sune pana pe la orele 3-4 dimineata. Am vorbit doar de doua ori foarte scurt si niciodata n-am primit vreun telefon de genul <> asa cum mi se parea normal."