GlaxoSmithKline Consumer Healthcare l-a numit pe Victor Geus in functia de general manager al noului hub regional format din 14 tari, printre care si Romania, care a fost infiintat la inceputul acestui an, se arata intr-un comunicat al companiei. De altfel, Romania este centrul de coordonare al operatiunilor pentru hub-ul care cuprinde Romania, tarile Adriatice, Balcanice si Baltice.

Din pozitia de general manager al diviziei Consumer Healthcare din regiune, Victor Geus are ca principale responsabilitati continuarea dezvoltarii operatiunilor companiei in Romania si in celelalte 13 tari incluse in hub.

Anterior acestei pozitii, Victo Geus a fost CEE Commercial Director in cadrul GSK Consumer Healthcare, dupa ce s-a alaturat companiei in mai 2006 pe pozitia de Director Category & Shopper Marketing Europe.

Inainte de a face parte din GSK, Victor a lucrat in cadrul Kimberly-Clark ocupand functii comerciale cu responsabilitate sporita in Marea Britanie, Olanda, Belgia, Canada si SUA.

GlaxoSmithKline Consumer Healthcare face parte din grupul de companii GlaxoSmithKline, grup prezent pe piata din Romania de peste 20 de ani. GlaxoSmithKline Consumer Healthcare activeaza pe piata de igiena orala, dermato-cosmetice si nutritie.