Anul trecut am Sustinut Afacerile Romanesti la inceput de drum. Anul acesta, cautam antreprenori de succes cu afaceri solide; afaceri care si-au mentinut cifra de afaceri in ciuda crizei si mediului de business imprevizibil. Companiile inscrise la concursul "Antreprenor in Romania" ofera informatii rapid si fara efort, recomandari si oferte pentru nunti si botezuri, dar si echipamente personalizate pentru persoanele cu dizabilitati.

Scaune rulante personalizateFoto: Arhiva personala

* Vezi toate afacerile inscrise pana acum in concurs

Business Intelligence ofera servicii care elimina risipa de resurse si de timp, exclude erorile, cristalizeaza viziunea managementului asupra aspectelor importante ale afacerii, livreaza informatia instantaneu tuturor celor implicati, indiferent de volumul sau complexitatea datelor. QlikView BI sustine ca ofera de doua ori valoarea, intr-un sfert de timp, la jumatate de pret. In conditiile crizei actuale, toate companiile se concentreaza asupra reducerii cheltuielilor, maximizarii veniturilor si optimizarii stocurilor. Afla mai multe pe www.TLGsoft.ro

Buchet mireasa

Buchet mireasa

Foto: Iris Events

Iris Events, www.nuntasiflori.ro, este o agentie specializata in planificarea si organizarea evenimentelor festive (nunta, botez sau petreceri corporatiste), care si-a inceput activitatea in urma cu 3 ani. "Incercam sa punem la dispozitia mirilor, parintilor si companiilor o gama cat mai diversificata de produse si servicii: aranjamente floarale, buchete pentru nasa si mireasa, lumanari nunta sau botez, huse si funde diverse culori, invitatii de nunta, marturii, perdea de lumini, artificii, ursitoare. Oferim servicii perfect adaptabile tipului de eveniment dorit si bugetului disponibil", sustin reprezentantii companiei.

SC Motivation SRL a fost creata in 2001 pentru a genera venituri care sa sustina serviciile sociale oferite de unicul sau actionar, Fundatia Motivation Romania. Infiintata in 1995, fundatia ofera scaune rulante personalizate si servicii de viata independenta persoanelor cu dizabilitati.

La infiintare, Motivation SRL era singurul producator din tara de fotolii rulante de tip activ si de sisteme de pozitionare speciale pentru copii cu Infirmitate Motorie Cerebrala. "Cresterea afacerii a fost sustinuta, in 2004, de contracte de achizitie de fotolii rulante cu Casele Judetene de Asigurari de Sanatate, astfel ca persoanele cu dizabilitati pot beneficia de un echipament personalizat Motivation decontat de aceste institutii", au afirmat reprezentantii companiei.

Castiga promovare si consultanta pentru afacerea ta!

Inscrie-te la concursul "Antreprenor in Romania"