Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
Antreprenor in Romania

Concurs Antreprenor: Cititorul George Mitran este castigatorul setului de carti oferit de Okian.ro

de HotNews.ro    
Miercuri, 12 mai 2010, 19:16 Antreprenor in Romania


Good to Great, Jim Collins
Foto: Okian.ro
Propunerea lui George Mitran a fost desemnata castigatoare la "Concurs Antreprenor: Care e solutia ta pentru problemele mediului de afaceri din Romania?". Concursul s-a desfasurat in perioada 4 mai - 11 mai 2010. Castigatorul a fost desemnat de Banca Transilvania si HotNews.ro.

Solutia propusa de George Mitran:

Prima solutie si cea mai importanta pentru Romania este intarirea pietei de capital printr-un pachet legislativ perfectionat care sa construiasca un sistem accesibil marii majoritati a firmelor sa emita actiuni pe bursa si sa conduca la o crestere substantiala a tranzactionarii bursiere.
A doua solutie la fel de importanta este ca prin masuri legislative clare sa se impuna o limita minima cat mai acceptabil de mica peste care achitarea facturilor sau altor tipuri de tranzactii sa nu poata fi efectuata decat prin banca indiferent de forma persoanei juridice.
A treia solutie si ea la fel de importanta este ca tot prin perfectionarea sistemului legislativ sa se permita utilizarea pe scara mai larga a scrisorilor de garantie, cambiei si altor asemenea instrumente financiare asa incat aceste instrumente sa fie vizibile prin certificarea si arhivarea lor de catre banci si fisc.

Premiul consta intr-un set de carti, ce include unele dintre cele mai apreciate, la nivel mondial, volume despre management, negociere si profitabilitate:


De asemenea, propunerea va fi dezbatuta intr-o intalnire online pe site-ul HotNews.ro.

Pentru a intra in posesia premiului castigatorul ne poate contacta la numarul de telefon 021-318.55.33 sau ne poate trimite un e-mail cu datele de contact (adresa, numar de telefon) la concurs[at]hotnews.ro.Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

922 vizualizari


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by