Adrem Invest, o companie specializata in inginerie tehnologica, cu o experienta de piata de peste 20 de ani, a ajuns in momentul de fata sa fie exemplul unui business de succes. Ceea ce la inceput era doar un vis s-a transformat in realitate, iar cifrele vorbesc de la sine. Adrem Invest inseamna astazi circa 1.000 de angajati, o cifra de afaceri de peste 50 de milioane de euro, birouri in peste 20 de orase din Romania si pe 4 continente, Australia fiind singurul continent unde nu este prezenta compania infiintata de fratii Bodea, Adrian si Corneliu. (Antreprenor de succes este o campanie sustinuta de EximBank)

Corneliu Bodea, Adrian BodeaFoto: Hotnews

Adrian Bodea, presedintele Adrem Invest: "In toata aceasta perioada de 21 de ani, nu am fi putut dezvolta afacerea fara ajutorul bancilor. EximBank a facut sa fie posibil cel mai mare contract de export pe care il avem anul acesta, un contract de circa 13 milioane de dolari, intr-o tara unde nu este usor sa exporti, Uzbekistan".

"Economia este globalizata, nu mai poti adopta politici regionale si ca atare sunt nenumarate situatiile in care compania este obligata sa reactioneze. Pentru o firma flexibila, dinamica, inovatoare, schimbarea genereaza intotdeauna oportunitati", a concluzionat presedintele Adrem Invest.

Corneliu Bodea, vicepresedinte Adrem Invest: "Daca la inceput Adrem Invest a inseamnat visul aproape nebunesc a lui Adrian, astazi inseamna visele, viziunea si efortul a aproape 1.000 de oameni."​