Romcab este un producator de cabluri din Romania care are o istorie de peste 60 de ani. Dupa privatizarea care s-a incheiat cu succes in 1999, Romcab a trebuit sa investeasca pentru dezvoltarea portofoliul de produse pentru a multumi o piata in permanenta schimbare. Zoltan Prosszer, directorul general al Romcab, sustine ca investitiile in aceste conditii sunt o obligatie, o responsabilitate pentru orice producator sau prestator de servicii.

Zoltan Prosszer, directorul general RomcabFoto: Hotnews

Cu o cifra de afaceri estimata pentru anul 2013 de 80 de milioane de euro si cu investitii de cel putin 11 milioane de euro in viitorul apropiat, Romcab demonstreaza de ce este un lider in domeniu. Au fost create 200 de locuri noi de munca iar pe viitor se vor mai crea cel putin 100 de locuri de munca. (Antreprenor de succes este o campanie sustinuta de EximBank)

Zoltan Prosszer: "Pot sa spun ca orice firma care ajunge la o anumita dimensiune, se recomanda sa aiba o buna legatura si o buna circulatie a informatiei cu EximBank. Pentru a vinde in siguranta in tarile non-UE e nevoie de asigurare, e nevoie de un suport logistic".

Romcab from Smile Media on Vimeo.