​Philip Morris International (PMI) a donat două drone speciale în valoare de aproape 700.000 de dolari pentru a sprijini Poliția de Frontieră în activitățile menite să combată traficul ilicit cu țigări. Am fost la Mangalia să vedem cum arată cele două drone de tip avion cu decolare verticală și ce pot face pentru a suplimenta eforturile întreprinse de Poliție.

​Philip Morris International (PMI) a donat două drone Poliției de Frontieră Foto: Hotnews

Cele două drone donate de către Philip Morris International au ca scop îmbunătățirea capacității de supraveghere a frontierei de stat, ușurând astfel misiunea Poliției:

“Comerțul ilicit aduce prejudicii serioase societății în general. El afectează bugetul de stat și crește presiunea fiscală asupra populației. Astăzi suntem onorați să finanțăm achiziția a 2 drone speciale în valoare de aproape 700.000 de dolari”, a afirmat în cadrul evenimentului Dragoș Bucurenci, Director External Affairs, Philip Morris România.

Potrivit acestuia, în ceea ce privește acțiunile pe care le desfășoară în România, parteneriatul cu autoritățile, inclusiv cu Poliția de Frontiera, a produs de-a lungul timpului rezultate care merită menționate: „Media anuală a comerțului ilicit cu țigarete, de exemplu, a atins anul trecut un minim istoric, respectiv 7,1%.”

Articol susținut de Philip Morris România