Mihai Gadea a anuntat miercuri seara, la emisiunea Sinteza Zilei de pe Antena 3, ca scoate la licitatie tabloul "Rautatea pamantului", in care Traian Basescu apare sub chipul lui Smeagol din Stapanul Inelelor.

Un nou atac la Basescu in Sinteza ZileiFoto: captura Antena 3

"Rautatea Pamantului - Cele 10 fete! Aceasta 'opera' este soasa la licitatie. Pornim de la 10 ani cu executare, cine ofera mai mult? Romania incearca sa se desparta de regimul basist dupa 10 ani de scandal politic, de frustrare si de autoritarism. Din seara aceasta ne intorcem in Biroul Presedintelui. Va doriti un presedinte care sa continue cu Basescu sau fara Basescu? Este atat de simplu", scrie pe pagina acestuia de Facebook.

Realizatorul Antena 3 Adrian Ursu s-a intrebat daca nu cumva se doreste o "rocada ca in Rusia", prin care Traian Basescu sa devina prim ministru "dupa care poate se modifica Constitutia si revii si la Cotroceni".

"20 de ani condamnare pentru Romania? E o pedeapsa", a comentat el.

Mihai Gadea a mai spus, legat de "Rautatea Pamantului", ca "arata si miroase ingrozitor" iar despre Traian Basescu ca reprezinta "personificarea raului".

Nota: Articolele publicate in aceasta sectiune sunt parte a unui proiect de monitorizare a comportamentului televiziunilor in campania electorale. Proiectul este sustinut de Fundatia Konrad Adenauer.