Antena 3 a prezentat in emisiunea "Sinteza zilei" de luni seara "dezvaluiri in exclusivitate" si anume "imagini explozive" cu masina lui Adriean Videanu la sediul ACL in noaptea alegerilor. Concluzia lui Mihai Gadea, Adrian Ursu si Mugur Ciuvica: "sunt imagini cu jocurile de culise, cu basistii care s-au folosit iar de telefoanele STS".

Adrian Ursu: La Paris au fost grupuri de agitatori care aveau deja pregatite pancarte cu "Dragnea nu uita, te asteapta DNA". Sa nu-mi spuneti ca asa le-a venit alora pe moment....

Invitat in studio, Liviu Dragnea i-a acuzat pe cei din ACL ca au cumparat voturile studentilor din Regie cu 30 de euro. "Studentii si-au vandut viitorul lor lui Iohannis pentru 30 de euro... Ii rog sa nu-si bata joc de viitorul lor si sa voteze asa cum cred ei", a declarat Dragnea care ne-a lamurit ca a primit aceste informatii pe Facebook.

Livu Dragnea sustine "ca stie din interior" ca in ACL exista acum numai certuri si dezbinari fiindca "PNL-ul se gandeste cu ce se vor alege ei dupa aceste alegeri, ca Iohannis numai liberal nu e si a fost adus in partid cum a fost adus...". Evident, Dragnea il acuza pe Iohannis ca nu a dat explicatii pertinente despre cele sase case si despre "adoptiile de copii". "Asta nu e Romania lucrului bine facut ci Romania hotiei bine facuta", a spus Dragnea.