Bogdan Chireac, prezentat drept analist politic, a comentat marti seara la Romania TV imaginile cu Viorel Hrebenciuc adus cu masina Politiei la Inalta Curte pentru a afla daca va fi arestat pentru 30 de zile. "Aceste imagini sunt triste, va spun cu toata dragostea, nu asa se ridica o tara. O reuniune internationala, o inaugurare de autostrada - cu astea ridici o tara", a spus Chireac.

"Sunt niste oameni aici, sunt vinovati, nu sunt vinovati - nu stim. E vorba despre libertatea unor oameni, e bine sa fim mai rezervati. Alte speculatii - haideti sa vedem, sa asteptam. Uite, justitia functioneaza. Printre picaturi, poate ne gindim putin si la campania electorala. Elena Udrea candideaza, iar acest scandal nu-i face bine ei si partidului", a mai spus Chireac.

Atentionat de moderator ca Viorel Hrebenciuc a fost adus de politisti la Curtea Suprema fara catuse la maini - asa cum se intamplase cu Dorin Cocos, Dumitru Nicolae Niro si Gheorghe Stefan - Chireac a spus "daca n-are catuse, e un fapt pozitiv. E vreun pericol dl Hrebenciuc? Nu fugea nici unul dintre ceilalti".​

Nota: Articolele publicate in aceasta sectiune sunt parte a unui proiect de monitorizare a comportamentului televiziunilor in campania electorale. Proiectul este sustinut de Fundatia Konrad Adenauer.