Antena 3 a difuzat luni seara, in cadrul emisiunii La Sinteza Zilei, un videoclip cu toti liderii PDL prezentati in diferite momente din timpul guvernarii Boc sau in campaniile electorale cu intentia evidenta de a-i ridiculiza, fiind prezentati drept oamenii lui Traian Basescu care l-ar sprijini azi pe Klaus Iohannis. Mihai Gadea a continuat seria ironiilor afirmand ca in vila lui Videanu s-au gasit mai multe vile mai mici. “Sunt ale dvs domnule Iohannis”, l-a intrebat Gadea, acuzandu-l in lipsa ca nu doreste sa participe la emisiunile de dezbatere organizate de Antena 3.

In studio se afla si Calin Popescu Tariceanu, care sustine si el teza ca Iohannis este “sustinut si influentat de Basescu”. In timpul emisiunii nu a fost adus in discutie nici o secunda subiectul zilei: un nou dosar penal deschis de DNA impotriva lui Viorel Hrebenciuc, Dan Sova si Mitica Iliescu pentru trafic de influenta si alte infractiuni legate de obtinerea unor informatii confidentiale din achetele care il vizau pe vicepresedintele Camerei Deputatilor.

Nota: Articolele publicate in aceasta sectiune sunt parte a unui proiect de monitorizare a comportamentului televiziunilor in campania electorale. Proiectul este sustinut de Fundatia Konrad Adenauer.