Comentatorul politic Van Jones a început să plângă în timp ce CNN a anunțat că Joe Biden a câștigat alegerile americane. Jones a spus că ”este mai ușor să fii părinte în această dimineață... să le spui copiilor: caracterul contează, să fii o persoană bună contează”, relatează The Guardian.

Van JonesFoto: Captura video

CNN a fost printre primele televiziuni care au anunțat victoria lui Biden, iar în câteva momente prezentatorul Anderson Cooper l-a întrebat pe Jones, care este corespoendent politic la CNN, ce părere are.

Ce a urmat: unul dintre cele mai emoționante răspunsuri.

Acesta a început să spună, gâtuit de emoții, că ”Ei, bine, este mai ușor să fii părinte în această dimineață. Este mai ușor să fii tată în această dimineață. Este mai ușor să le spui copiilor: caracterul contează, să fii o persoană bună contează”.

Ulterior, Jones a postat clipul pe contul său de Twitter.

Jones a început să plângă, iar lacrimile au început să se rostogolească pe chipul său.

”Și este mai ușor pentru mulți oameni. Dacă ești musulman în această țară, nu trebuie să îți mai faci griji că președintele nu te vrea aici. Dacă ești imigrant, nu trebuie să îți mai faci griji dacă președintele dacă președintele este bucuros că copilul tău a fost smuls pentru niciun motiv”.

Jones a continuat prin a spune că ”este o răzbunare pentru mulți oameni care au suferit. ”Nu pot respira”. Nu era doar George Floyd. Erau mai multe persoane care simțeau că nu pot respira”.