În timp ce aliații lui Donald Trump au rămas tăcuți sau s-au distanțat joi de președintele american, singur în lupta sa împotriva așa-numitei „fraude” pe scară largă în scrutinul de la Casa Albă, fiii săi i-au arătat sprijinul lor masiv joi, potrivit AFP.

Donald Trump jr.Foto: Flickr

Donald Trump Jr, fiul cel mare, l-a chemat pe tatăl său să ducă „un război complet” împotriva trișării care afectează alegerile prezidențiale, într-un tweet inflamator.

„Cel mai bun lucru pentru viitorul Americii este că Donald Trump duce un război complet în legătură cu aceste alegeri pentru a expune toate înșelătoriile care au durat mult prea mult timp”, a scris pe Twitter Donald Trump Junior, cunoscut pentru transmiterea tezelor conspiraționiste.

"Este timpul să ne curățăm și să nu mai arătăm ca o republică bananieră", a adăugat el.

"Unde sunt republicanii? Fii curajos, luptă împotriva acestei fraude", a scris la rândul său Eric Trump, al doilea fiu al miliardarului.

Și Donald Trump Jr. părea îngrijorat de o abandonare a tatălui său de către republicani.

El a deplâns, în special, pe Twitter, „lipsa totală de acțiune a aproape tuturor republicanilor care ar putea candida la alegerile prezidențiale din 2024” - cu excepția guvernatorului Floridei Ron DeSantis.

Și a retrimis un mesaj care evidențiază tăcerea, în ultimele 24 de ore, a senatorului republican Lindsey Graham, de obicei un pilon al taberei Trump.