Președintele Donald Trump a început să posteze pe Twitter pe măsură ce numărătoarea voturilor începe să se apropie de final, iar în state cheie precum Wisconsin și Michigan adversarul său, Joe Biden, a trecut pe primul loc și a luat avans.

Donald TrumpFoto: Captura YouTube

UPDATE 19.06 Trump reacționează iar pe Twitter:

„Ei muncesc din greu sp facă să dispară avantajul de 500.000 de voturi din Pennsylvania - cât mai curând posibil. La fel, Michigan și în alte locuri!”

„Ei găsesc voturi Biden peste tot - în Pennsylvania, Wisconsin și Michigan. Atât de rău pentru țara noastră!”

UPDATE 17.50: Twitter a marcat una din postările lui Trump că ar putea induce în eroare în privința participării la alegeri.

Ce a spus Trump inițial:

„Aseară conduceam, în cele mai multe locuri consolidat, în multe state cheie, în aproape toate acestea conduse de democrați. Apoi, unul câte unul, au început să dispară ca prin magie pe măsură ce au fost numărate voturi surpriză. FOARTE STRANIU, iar „sondatorii” au greșit complet și istoric!”, a scris Trump.

Într-un altă postare, Trump acuză diferența mare între voturile primite de el prin corespondență și cele alocate lui Biden.

„Cum se face că, de fiecare dată când numără voturile prin poștă, sunt atât de devastatoare în procentul și puterea lor de distrugere?”, scrie Trump.