Donald Trump susține că niciun președinte nu a trecut prin ce a trecut el și că nu joacă mereu după regulile de la Washington. Trump a susținut două mitinguri electorale în Florida, un stat cheie care ar putea înclina balanța în lupta sa cu Joe Biden.

Donald TrumpFoto: Brendan Smialowski / AFP / Profimedia

Preşedintele Trump le-a mărturisit suporterilor săi din Florida că nu joacă mereu după regulile de la Washington și că dacă ar fi făcut-o atunci ar fi pierdut deja, transmite MSN via Daily Mail.

„Vin după mine mulţi oameni din Washigton. Nimeni nu a trecut prin ce am trecut eu. Nimeni. Niciun președinte nu a trecut prin asta. Oricine altcineva s-ar fi dus într-un colț, și-ar fi băgat degetul în gură şi ar fi zis 'mami, mami, ia-mă acasă. Te rog, ia-mă' ”, a spus Donald Trump, făcând referire și la tentativa de demitere a sa în Congresul american.

Trump a răspuns și unor întrebări venite din public și a spus că într-o zi i-ar plăcea să ia o pauză.

„Într-o zi aş vrea să pot ţine un discurs undeva unde nu sunt camere. Să vorbesc doar și să mă pot relaxa doar. Să o iau uşor, să mă distrez. Pentru că dacă ei te prind vreodată cu cea mai mică greșeală, ies titluri-titluri peste tot în lume”, a răspuns Trump.