Primele pagini ale publicatiilor ameriane se impart, in ajunul alegerilor prezidentiale, intre relatari despre ultimele manevre de campanie si informatii despre efectele uraganului Sandy. In editiile de luni, furtuna ocupa deschiderea paginii intai in multe dintre publicatiile importante din statele afectate, in timp ce alegerile isi revendica deschiderile de pagina in cele mai multe ziare din celelalte state americane.

  • In New York Times, prima pagina a editiei de luni este dominata de un materiale despre efectele uraganului Sandy (4 trimiteri). Referitor la alegeri, aceeasi pagina 1 include trei titluri - unul despre luptele in instanta legate de procedurile de numarare a voturilor, respectiv doua profile de campanie - "Obama - Ultima sa cursa, indiferent daca pierde sau castiga", respectiv "Romney - un challenger la rascruce".
  • The Star-Ledger, publicatie din statul New Jersey, grav afectat de uraganul Sandy, dedica intreaga pagina 1 efectelor furtunii - inclusiv in singura trimitere legata de alegerile prezidentiale. Aceasta se leaga de faptul ca multe centre de votare sunt inca inchise din cauza dezastrului Sandy.
  • Pe Coasta de Vest, Los Angeles Times deschide editia de luni cu materiale despre campania electorala - un reportaj si o relatare din Ohio, stat unde votul este indecis, precum si un material de sinteza: "Cursa Obama-Romney este atat de stransa, incat poate fi decisa de una dintre cele mai vechi tactici: ciocanitul la usa".
  • Chicago Tribune scrie despre "Ultimul efort intr-o cursa stransa", despre aceeasi tactica a campaniei din usa in usa si despre ce mai voteaza localnicii in ziua alegerilor.
  • NY Daily News scrie despre ajutorul primit de Obama, in campanie, de la "prietenii lui" si despre campania lui Mitt Romney in statele-cheie. Publicatia isi proclama, de asemenea, sprijinul pentru Mitt Romney, afirmand ca "la patru ani dupa ce l-a sprijinit pe Obama, ziarul constata ca asteptarile acelor zile au ramas neimplinite"
  • Washington Post deschide prima pagina cu un calup de trimiteri la numeroase articole despre campanie, sub titlul generic: "Candidatii, pregatiti sa viziteze opt state in ajunul alegerilor - Cateva vesti bune pentru Obama in sondajele de opinie. Romney si oamenii lui spun ca au incredere"
  • In online, Huffington Post titra luni: "Haos: Harababura votului anticipat in Florida", iar Drudge Report deschidea cu o fotografie a lui Mitt Romney aplecat, intinzand mainile, fotografie insotita de titlul "Atat de aproape", cu trimitere la un articol Associated Press.