Paul Ryan, candidatul republican pentru postul de vicepresedinte, se pregateste sa ii convinga pe votantii cu venituri scazute ca masurile pe care le va lua impreuna cu Mitt Romney, in cazul in care republicanii vor castiga alegerile prezidentiale, ii vor ajuta mai mult decat cele promise de Obama, relateaza AP, potrivit Yahoo News.

Paul RyanFoto: Agerpres/AP

Candidatul republican va sustine un discurs miercuri la Cleveland State University, din Ohio, stat crucial din punct de vedere politic, avand in vedere toti candidatii republicani care au ajuns la Casa Alba de-a lungul timpului s-au bucurat de sprijinul statului Ohio.

Echipa de campanie a candidatului republican a precizat ca discursul lui Ryan va evidentia subiectul avansului social al somerilor si al celor care nu reusesc sa se descurce cu salariul actual. Spre exemplu, Ryan va evidentia planul lui Romney pentru mai multe optiuni educationale si o plasa de protectie pentru persoanele care au nevoie de ajutor.

Cel mai probabil, Ryan, realizatorul planului bugetar al republicanului si cunoscut ca expert in probleme financiare, va argumenta ca administratia actuala cheltuie prea mult si ca politicile economice ale presedintelui Obama nu au fost suficient de bune pentru a repara o economie cu probleme.

Paul Ryan planuieste sa compare politicile democrate cu propunerile lui Romney, propuneri care, potrivit candidatului republican, vor crea in jur de 12 milioane de noi locuri de munca si vor duce la o crestere a salariilor.