Ann Romney, sotia candidatului republican la prezidentialele de la 6 noiembrie, a afirmat ca se vor retrage din viata politica daca Mitt Romney nu va fi ales, potrivit unui interviu pentru emisiunea "The View" a postului de televiziune ABC, scrie AFP.

"Categoric, nu va mai candida si nici eu", a declarat Ann Romney dupa ce prezentatorul a intrebat-o daca o infrangere la alegerile prezidentiale va insemna sfarsitul carierei politice a sotului sau. Ea a repetat frecvent ca i-a fost greu sa il lase pe sotul ei sa isi incerce norocul a doua oara, dupa esecul la primarele republicane din 2008.

"Este o perioada dificila", a afirmat Ann Romney referindu-se la presiunile din campania electorala si intensa publicitate negativa instrumentata de ambele tabere.

"Nu vreau sa mai traiesc din nou asa ceva, a fost o decizie foarte dificila pentru mine ca sa il las sa revina", a adaugat ea. "Simteam insa ca sotul meu le poate oferi ceva unic americanilor", a tinut sa mentioneze sotia candidatului republican.