O cautare a cuvintelor "completely wrong", recent folosite de Mitt Romney intr-un interviu, pe Google images conduce la zeci de pagini cu poze ale candidatului republican la presedintia SUA, scrie politico.com.

Un purtator de cuvant al Google a declarat, pentru CNN, ca este vorba despre un rezultat al regulilor de cautare lipsit de intentii.

Dupa publicarea recenta a unor imagini inregistrate in luna mai, in care Romney afirma ca 47% dintre americanii dependenti de guvern vor vota oricum cu Barack Obama, candidatul republican a afirmat, initial, ca nu s-a exprimat elegant.

O saptamana mai tarziu, dupa ce a castigat prima dezbatere televizata in fata lui Obama, a precizat ca declaratia sa a fost "complet gresita".

Santorum a avut si el ani de zile probleme cu motorul de cautare al Google, dupa ce un grup de activisti pentru drepturile homosexualilor a promovat o pagina care defineste cuvantul Santorum intr-o maniera sexuala, ramanand inca in topul rezultatelor pentru fostul senator de Pennsylvania.