Madonna si-a afisat joi sustinerea pentru Barack Obama dezvaluind un "OBAMA" scris cu litere negre pe spatele sau, in concertul sustinut pe Yankee Stadium din New York, relateaza AFP.

@NOLArr a publicat o poza a cantaretei, din spate, pe care se vede numele presedintelui american, candidat la alegerile din 6 noiembrie, pictat pe piele, cu majuscule.

"In aceasta seara, nu va voi arata fesele mele, va voi arata ce gandesc", a spus starul muzicii pop, dupa care si-a dat camasa jos si s-a intors cu spatele la public, scrie vineri blogul Wall Street Journal. "Ii multumesc lui Dumnezeu pentru Michelle Obama si pentru frumosul sau sot", a adaugat ea, potrivit site-ului BuzzFeed.com.

In momentul in care Madonna canta in fata a aproximativ 40.000 de persoane, presedintele Obama isi sustinea discursul in fata delegatilor partidului sau, reuniti la conventia democratica de la Charlotte (Carolina de Nord, sud-est).

Cantareata americana are obiceiul de a face deseori referiri la politica in concertele sale.

La Zurich, s-a declarat "bulversata si dezgustata" de condamnarea membrelor formatiei punk Pussy Riot la doi ani de inchisoare.