Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, afirma ca declaratia liderului PSD, Liviu Dragnea, de joi seara, ascunde "intentia unei cresteri generalizate a taxelor si impozitelor in Romania", potrivit Agerpres.

"Declaratia domnului Dragnea ascunde intentia unei cresteri generalizate a taxelor si impozitelor in Romania. Domnul Dragnea stie foarte bine ca promisiunile lui sunt nesustenabile. Ele nu se pot face toate si in mod clar nu se pot face in intervalul prezentat de domnia sa, fara o crestere puternica a taxelor si impozitelor. Din discursul domnului Dragnea, lipseste raspunsul la intrebarea cum. Cum va face aceste lucruri, de unde va lua banii? Foarte multe cuvinte frumoase, foarte multe lucruri generale cu care toate partidele sunt de acord", a scris Raluca Turcan, joi seara, pe pagina sa de Facebook.

Liderul PNL considera ca acest "soi de populism" este "pagubos pentru Romania".

De asemenea, Turcan afirma ca declaratiile lui Liviu Dragnea, "un alt capitol al campaniei electorale".

"1. Este el, Liviu Dragnea, propunerea PSD de prim-ministru? 2. Intentioneaza sau nu PSD, pentru Liviu Dragnea, sa forteze legea care interzice unui membru al Guvernului sa fie condamnat penal? Toata lumea astepta aceste raspunsuri, dar am asistat cu totii la un alt capitol al campaniei electorale. Aceasta ar fi fost o abordare cinstita atat pentru opinia publica, cat si pentru presupusii viitori parteneri de guvernare ca PSD sa prezinte numele celui propus pentru a fi prim-ministru - si nu inteleg de ce nu a facut-o", a mai spus Raluca Turcan, in postarea sa.