Ioana Staniloiu, partenera lui Remus Cernea, a postat pe contul sau de Facebook o fotografie in care apare cu un decolteu generos "in semn de solidaritate cu <>". Ea i-a luat apararea candidatei PSD Corina Bogaciu, care a facut senzatie pe internet cu fotografiile sale provocatoare.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Am atasat o poza cu decolteu pentru a-mi arata dispretul fata de prejudecatile oamenilor. Nu decolteul conteaza, ci cauzele pe care le sustii!", a scris Staniloiu.

"Mi-as dori sa vad femei cu silicoane, extensii, unghii false, barbati si femei deopotriva cu tatuaje, cu piercinguri, cu absolut tot ce vor ei, decat sa vad prostia intruchipata a pudibonzilor care judeca un om in functie de infatisare si aparente", a scris Ioana Staniloiu, o promotoare a politicilor care promoveaza feminismul si egalitatea de sanse.

"Nenorocirea este ca aceia care judeca in functie de aparente sunt de aratat cu degetul si nu femeia cu decolteu care e doar o femeie cu decolteu si atat. Nu avem alte informatii despre caracterul ei, despre calitatea ei umana, despre potentialul sau viziunea ei in politica. Dar cei care au atacat-o au facut-o pe baza prejudecatilor. Pe langa sani, zic unii, nu are studii superioare si note bune la bac pentru a fi in parlament. O afirmatie care arata cat de informat si destept este criticul. A presupune ca in democratie exista criterii meritocratice ca in tehnocratie, arata ce stie comentatorul respectiv despre democratie", a mai scris Ioana Staniloiu.