Victor Ponta a comentat duminica seara, intr-o interventie telefonica la Antena 3, declaratiile Alinei Gorghiu, care a afirmat, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca PNL va incerca sa negocieze o majoritate care sa sustina un nou Guvern Ciolos, iar posibilitatea ca acesta sa fie premier "inca se joaca": "Cred ca este exclusa (varianta - n.red.) si cred ca ar trebui sa fie exclusa de bunul simt. Cand ai 20% si un partid are 45% vrei sa guvernezi tu?" Ponta a adaugat ca "Pentru eficienta, seful partidului (care a castigat alegerile - n.red.) e si seful Guvernului."

Victor Ponta (foto arhiva)Foto: Agerpres

Victor Ponta a adaugat ca "Un partid care are 45% are dreptul dat de cetateni si nu de Iohannis sau de altcineva sa faca Guvernul".

"Eu am spus un lucru bazat pe experienta pe care am avut-o in cele trei guverne - intr-unul dintre ele Liviu a fost alaturi de mine. Daca vreti eficienta si sa facem treaba, cine e seful partidului, e si seful guvernului", a declarat Victor Ponta, la sediul PSD din Baneasa, potrivit Agerpres.

El a sustinut ca rezultatul alegerilor este unul "extraordinar de bun pentru PSD", dar si pentru poporul roman: "Extraordinar de bun pentru PSD, dar si pentru poporul roman cred ca e un rezultat foarte bun. Si cred ca cei care ne-au numit pe toti mocirla, ca nu era vorba doar de cei de la Antena 3, era vorba de toti cei care indraznim sa gandim altfel si sa nu ne supunem directivelor sefilor d-lui Iohannis, d-lui Ciolos, cred ca noi toti astia am fost mult mai multi decat ai lor."