Premierul dacian Ciolos a votat duminica dimineata, la scurt timp dupa ora 9:00, la o sectie de vot din Pericei, judetul Salaj, localitate unde a copilarit. Premierul i-a incurajat pe romani sa iasa astazi la vot pentru ca rezultatul pe care il vom avea in aceasta seara sa fie cat mai reprezentativ. "Cred ca cei mai indreptatiti sa conteste, sa faca observatii la ceea ce se va intampla in urmatorii 4 ani sunt cei care astazi merg la vot si dau un mandat celor care vor conduce Romania si care au toata legitimitatea pentru a vedea cum mandatul pe care l-au dat va fi pus in aplicare", a declarat Ciolos.

Dacian Ciolos, dupa votFoto: Captura Facebook

"Cel mai important e sa iasa cat mai multa lume la vot, indiferent de optiunile politice, pentru ca rezultatul pe care il vom avea deseara sa fie unul cat mai reprezentativ.

Alegatorii pot sa transmita astazi celor care vor conduce Romania in urma 4 ani cel mai important mesaj. (...) Cred ca cei mai indreptatiti sa conteste, sa faca observatii la ceea ce se va intampla in urmatorii 4 ani sunt cei care astazi merg la vot si dau un mandat celor care vor conduce Romania si care au toata legitimitatea pentru a vedea cum mandatul pe care l-au dat va fi pus in aplicare."

Este cel mai important lucru. Aceasta libertate de a putea vota, de a ne putea alege reprezentantii este una care a fost castigata greu in istoria Romaniei si cred ca este important sa nu o desconsideram.

Ma gandesc aici mai ales la cei tineri, chiar la cei pe care ii aud spunand 'daca lucrurile nu merg bine in tara, eu aleg sa plec'. Cred ca avem cu totii datoria de a face ca lucrurile sa mearga bine in tara asta inainte de a ne gandi la altceva"