Liderul PNL, Alina Gorghiu, afirma ca pune semnul egal intre actualul ministru al Justitiei, Raluca Pruna, PSD si ex-ministrul Robert Cazanciuc in ceea ce priveste atitudinea fata de legea raspunderii magistratilor.

Alina Gorghiu si Dacian CiolosFoto: Agerpres

"Stiti ca la PSD, acel PSD care isi rupe camasa ca sunt abuzuri permanente in justitie si vrea sa desfiinteze si DNA, si vrea sa-l suspende si pe presedinte, si mai vrea sa faca multe alte lucruri, nu exista aceasta lege a raspunderii magistratilor si ca dkl minsitru Cazanciuc, viitor ministru al Justitiei in guvernul Dragnea, nu da doi bani pe acest cadru legislativ care ar putea sa duca la diminuarea derapajelor din sistemul judiciar?", a afirmat aceasta, intr-un interviu acordat pentru DC News.

Intrebata de moderatori daca poate pune semnul egal intre Raluca Pruna si Robert Cazanciuc, aceasta a raspuns afirmativ.

"Dl Cazanciu sustine ca nu este nevoie. Este pe aceeasi lungime de unda cu doamna Pruna din acest punct de vedere. La nivel de opinie pe legea raspunderii magistratilor, as spune doamna Pruna egal PSD egal dl Cazanciuc. Au aceeasi opinie, ca nu e nevoie de legea raspunderii magistratilor", a argumentat ea.

Declaratiile legate de Raluca Pruna, de la minutul 19:

Declaratia sa a fost taxata imediat de Victor Ponta, care a scris, pe Facebook, ca "tovarasa Alina Gorghiu face eforturi sa confirme tot ce am spus despre ea / bravo Alinuta dar te rugam - sezi mai blanda!".

Fostul prim ministru a reamintit ca PSD si ALDE au votat in 18 octombrie o motiune de cenzura simpla "Ministrului Raluca Pruna 'KGB'", cerand demisia acesteia, dar PNL nu a sustinut textul.

"Deci ati inteles ce zice Alina ??? Ca Pruna = PSD ??? Maine o sa declare ca si Ciolos = PSD si singura sansa daca vreti sa scapati de toti "tehnocratii" este sa votati PNL.

Cred ca acum a baut ea acelasi 'elixir' care il inflacareaza si pe Ghita Falca von Arad!!! Alina - sezi mai blanda!", a comentat Ponta.