Vicepresedintele USR, Clotilde Armand, si o parte dintre candidatii USR Brasov la alegerile parlamentare au discutat sambata cu brasovenii aflati in Piata Astra, scrie Agerpres. Clotilde Armand a spus ca a venit la Brasov pentru a sta de vorba cu oamenii, pentru a le prezenta candidatii acestei formatiuni la alegerile parlamentare si a le spune sa mearga la vot, pentru ca numai astfel se poate schimba ceva in Romania.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Miza acestor alegeri este schimbarea actualei clase politice in una onesta. Am venit sa fiu alaturi de candidatii nostri, sa stam de vorba cu oamenii si sa le spunem sa mearga la vot. Mi se pare foarte important sa le spunem oamenilor ce proiecte avem, cine sunt candidatii nostri la Brasov. Avem candidati tineri, care au o meserie, stiu despre ce este vorba, sunt implicati de mai mult timp in diverse proiecte si sunt foarte bine intentionati. (...) Stiti ca problema noastra este sa convertim niste oameni care au fost mereu activi, dar nu au facut pasul spre politica. Este un risc de imagine sa intri in aceasta politica. Noi credem ca daca nu intra oameni noi, nu se vor schimba lucrurile. Nu numai ca trebuie sa le spunem oamenilor sa voteze, dar trebuie sa fie si oameni care fac acest pas pentru a avea cu cine sa voteze", a declarat vicepresedintele USR.

Clotilde Armand a mai afirmat ca oamenii sunt dezamagiti, nu mai au incredere in politicieni pentru ca au vazut ca dupa 26 de ani clasa politica nu s-a schimbat: "Este greu sa fii mereu dezamagit si eu inteleg acest lucru. Sunt aici ca sa arat ce fel de oameni avem, sa faca cunostinta cu ei. Eu cred mult mai mult in oameni decat in programe. Nu am venit sa tinem discursuri despre programe. Promisiuni au fost multe. Am venit sa le spunem oamenilor cine suntem, sa le vorbim despre faptele noastre si ce avem de gand sa facem. Sa mearga la vot pentru ca numai astfel se poate schimba ceva."

Tudor Benga, Allen Coliban, Camelia Clem, Cezar Clican, Mihai Tatu, Nicoleta Cirjan au fost o parte dintre candidatii pentru Camera Deputatilor si Senat care au participat la intalnirea cu cetatenii.