In cadrul unei audioconferinta cu filialele judetene pentru mobilizarea partidului in teritoriu, fostul lider PNL Vasile Blaga ar fi vorbit pe un ton mai "taios" cu sefii de organizatii, au declarat surse pentru News.ro, povestind si despre un moment in care dupa ce, la intrebarea privind modul cum se desfasoara campania electorala, i s-a raspuns ca "merge bine", acesta s-ar fi enervat si ar fi replicat: "Merge bine pe dracu".

Vasile BlagaFoto: HotNews / DP

Surse din randul liberalilor ieseni au precizat pentru sursa citata ca fostul co-presedinte PNL Vasile Blaga a participat la audioconferinta cu sefii de filiale, desfasurata in urma cu doua zile, si ca discutiile au fost, pe alocuri, mai taioase, dar fara ca Blaga sa se rasteasca la colegii sai de partid.

"El nu mai este lider, nu conduce campania, se implica din postura de membru de partid. Cunoaste foarte bine cum merge o campanie electorala, are experienta, ii stie pe liderii din teritoriu. E vorba de mobilizarea in teritoriu. Nu s-a rastit la cei din judete, poate ca pe alocuri a fost mai taios", a spus un reprezentant al PNL Iasi.

Aceleasi surse au precizat ca Blaga s-ar fi enervat totusi cand a intrebat un lider din sudul tarii cum merge campania electorala.

"A intrebat cum merge campania, iar raspunsul a fost <>, la care Blaga a replicat <>", au mai afirmat sursele liberale iesene pentru News.ro.